Wie zijn wij?  Sommige mensen willen graag weten met wie ze in zee gaan. Logisch natuurlijk, je wilt niet dat de filmer een of andere halve gare is. Vandaar dat wij ons even voorstellen.

Julia

Ik ben Julia en 13 jaar oud. Ik hou ervan om filmpjes te maken voor Youtube. Ook hou ik ervan om games te spelen zoals Minecraften roblox. Ook doe ik aan lunastixen, jongeleren en eenwieleren. Verder zit ik op vwo accent in het tweede jaar, op het Regius College. Accent is een speciaal soort leerweg. Wij hebben bijvoorbeeld ´beta´ in plaats van biologie, scheikunde en techniek. Elke 6 weken hebben we een ander onderwerp die we moeten onderzoeken. 

 

Een half jaar geleden was ik nog erg slecht in het bewerken van filmpjes, ik ben al stukken beter geworden. Maar ik wil nog beter worden!

 

Dat was mijn verhaal! Ik hoop je nog verder te zien op deze website.

Tom

Ik ben Tom en ik ben 14 jaar oud. Ik vind het leuk om filmpjes te maken en te bewerken. Ik doe dat privé en op YouTube.  Ik hou er, net als Julia ook van om te gamen. Na ongeveer 3 jaar ervaring met het maken van filmpjes, lijkt het me leuk om mijn passie voor andere mensen uit te voeren. Op dit moment ben ik druk bezig met mijn bewerkingstactieken  te verbeteren. Wanneer ik een goede film heb gemaakt, zal ik dat op de site plaatsen zodat u weet wat wij aanbieden.